Dolar 34,2465
%0.01
Euro 37,6064
%0.02
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili Bakır: Miraç Kandili'nin insanlığa huzur getirmesini diliyorum

Milletvekili Bakır: Miraç Kandili'nin insanlığa huzur getirmesini diliyorum

Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, bütün Müslümanların Miraç Kandili'ni tebrik ederek, “Bu mübarek gecenin tüm İslam alemine ve bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi. Milletvekili Bakır, yaptığı açıklamada...

  • Ege Postası
  • 05.06.2013 - 10:55
Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, bütün Müslümanların Miraç Kandili'ni tebrik ederek, “Bu mübarek gecenin tüm İslam alemine ve bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Milletvekili Bakır, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Miraç, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) bir gece Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yükseldiği kutsal bir yolculuktur. Bu anlamlı gecede yapılan dualar ile insanlarımızın her türlü hata, günah ve vebali geride bırakarak manevi yükselişe geçmelerini tüm kalbimle temenni ediyorum. Bu mübarek Miraç Kandili'nde, Cenab-ı Allah’tan tüm İslam aleminin birlik ve beraberlik içinde doğru yola yönelmelerine vesile olmasını diliyor, bizi birbirimize düşürmek isteyen, gücümüzü parçalamak ve tesanüt ruhumuzu zayıflatmak isteyen her türlü fitne ve fesattan Yüce Rabb'imin bizleri korumasını niyaz ediyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.