Dolar 34,1644
%0.08
Euro 38,1847
%-0.16
Altın 2.909,120
%-0.83
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili İsrafil Kışla Arhavi'de incelemelerde bulundu

Milletvekili İsrafil Kışla Arhavi'de incelemelerde bulundu

AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Arhavi'yi ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.Milletvekili Kışla, ilk ziyaretini yoğun girişimler sonucu ilçeye kazandırılan Fen Lisesi'ne yaptı. YİBO olarak bilinen okulun Fen Lisesine...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 12:44
AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Arhavi'yi ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Milletvekili Kışla, ilk ziyaretini yoğun girişimler sonucu ilçeye kazandırılan Fen Lisesi'ne yaptı. YİBO olarak bilinen okulun Fen Lisesine dönüştürüldüğü okulu ziyaretinde Milletvekili Kışla’ya Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü C. Erdal Kahya, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Kale Mahallesi'nde bulunan ve Ertuğrul Kurdoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu olarak bilinen yurt ve okul binası, Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi yapıldı. 2013-2014 eğitim öğretim yılında 90 öğrenciyle eğitime başlayacak Fen Lisesi için gerekli hazırlıkların yapılması amacıyla ilçe protokolü ile bir araya gelen Milletvekili Kışla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kahya ile okul hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yeni açılacak okulun ilçe adına çok önemli olduğunu dile getiren Kışla, “Yoğun bir uğraşı sonunda ilçeye Arhavi Fen Lisesi'ni kazandırdık, Türkiye'nin birçok il ve ilçeleri fen liseleri talebinde bulunurken, bakanımız ve müsteşar arkadaşlarımızla konuyu enine boyuna değerlendirdik ve ilçenin konumunu da düşünerek böyle güzel bir neticeyi ortaya koyduk. Arhavi'nin eğitimde gelecek dönemlerde çok iyi yerlere geleceğini şimdiden görüyoruz. Yüksek öğretimde de çok önemli gelişmeler önümüzdeki günlerde olacak ve bunu Arhavi halkı ile paylaşacağız. Arhavi Fen Lisesi'nin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Kışla ve beraberindeki heyet, İnönü Bulvarı ve Necatibey Caddesi'nde yapılan kaldırım çalışmalarını da inceledi. Halk ve esnafla sohbet eden heyet, sorunları dinledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.