Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili Seymenoğlu: Kimse Yok Mu, Somali ile Türkiye arasına köprüler kurdu

Milletvekili Seymenoğlu: Kimse Yok Mu, Somali ile Türkiye arasına köprüler kurdu

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Kimse Yok Mu Derneği’nin Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek gönüllülerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Seymenoğlu, “Somali’de yaşanan olayları bizzat yerinde gören...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 17:50
AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Kimse Yok Mu Derneği’nin Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek gönüllülerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Seymenoğlu, “Somali’de yaşanan olayları bizzat yerinde gören birisi olarak Kimse Yok mu Derneği’nin çalışmalarına şahit oldum. Somali insanlarına yapılan yardımlar iki ülke arasında köprüler kurulmasına sebep oldu. Kimse Yok Mu Derneği’nin yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yardımlar mağdurların, olayları bizzat yaşayanların unutamayacağı çalışmalardır.” dedi.

    Trabzon Yomra Noteri Tuncer Kurnaz’ın da katıldığı ziyarette, dernek gönüllüsü Mürfet Ramazanoğlu, Trabzon ve ilçelerinin yanı sıra Giresun, Ordu, Rize ve Gümüşhane illerinden derneğe müracaat eden 4 bin 506 ihtiyaç sahibine yapılan gıda, giyim, ev eşyası, kırtasiye, inşaat malzemesi ve nakdi yardımlarla ilgili bilgi verdi.

    Ramazanoğlu, kendilerine eğitimlerine devam edebilmek için müracaat eden yurtiçi ve yurtdışından öğrencilere burs vererek onlara yardımcı olmaya, eğitimlerini tamamlayıp döndükleri ülkelerinde ülkelerinin şuanda yaşadığı, istenmeyen olayların bir daha yaşanmamasına paratoner olacak kişiler olarak yetişmesine yardımcı olduklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.