Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milli Savunma Bakanı Güler'den saldırı açıklaması

Milli Savunma Bakanı Güler'den saldırı açıklaması

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM’deki resepsiyonda İçişleri Bakanlığı önündeki saldırıya ilişkin “Biz daha bir sonuç almadık. Yayınlanınca hep beraber öğreneceğiz. Görünürde law silahı gibi bir şey var” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.10.2023 - 22:13

TBMM 28. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla bu akşam Meclis'te düzenlenen resepsiyona katılan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleşen saldırıya ilişkin konuştu.

"O ŞARKI KULAĞINIZDA DURSUN DİYOR"

Güler, basının "Cumhurbaşkanı tekrardan 30 kilometrelik sınır vurgusu yaptı. 'Bir gece ansızın gelebiliriz'i aklınızdan çıkartmayın dedi" sözlerine Bakan Güler, "O şarkı kulağınızda dursun diyor. Bir şey demedi Cumhurbaşkanımız" yanıtını verdi. Basının "Şarkı demiyor aslında ama" diye eklemesi üzerine, Güler, "Şarkı dedi. Başka ne dedi? 6 senedir 30 kilometre zaten duruyor" karşılığını verdi.

Basın mensuplarının, "Roketatar Suriye menşeyli mi" sorusuna, Güler "Bilmiyorum. Olay nerede oldu ben ne bileyim. Daha yayınlanmadı" cevabını verdi. Güler, basının “İlk incelemelerden sizin aldığınız sonuçlar nedir” sorusuna “Biz daha bir sonuç almadık. Yayınlanınca hep beraber öğreneceğiz. Görünürde lav silahı gibi bir şey var” dedi.

Güler, 15 Temmuz günü kaybolan silahlara ilişkin “Bunların hepsi adli yargıda. Merak etmeyin, sorun yok” diye konuştu. Güler, İçişleri Bakanlığı önündeki saldırıyı PKK terör örgütünün üstlenmesine ilişkin de "İçişleri Bakanı açıklarsa öğreneceğiz” diye ekledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.