Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Minibüs bekleyen dede ve torunlarına otomobil çarptı: 4 yaralı

Minibüs bekleyen dede ve torunlarına otomobil çarptı: 4 yaralı

Mersin'de bir bir araç, ara sokaktan çıkan otomobile vurduktan sonra kontrolünü kaybederek kaldırımda bekleyen aileye çarptı. Bir iş yerine giren aracın neden olduğu kazada, kaldırımda minibüs bekleyen aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.Kaza,...

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 18:08
Mersin'de bir bir araç, ara sokaktan çıkan otomobile vurduktan sonra kontrolünü kaybederek kaldırımda bekleyen aileye çarptı. Bir iş yerine giren aracın neden olduğu kazada, kaldırımda minibüs bekleyen aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, merkez Yenişehir ilçesi Eğriçam Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı çift yol mevkiinde meydana geldi. Mezitli istikametine seyreden Muzaffer Tunay Arıkan'ın kullandığı 33 NTY 21 plakalı otomobil, ara sokaktan çıkan Ahmet Şener'in kullandığı 33 AYE 10 plakalı araca çarptı. Arıkan'ın kullandığı otomobil daha sonra kaldırımda minibüs bekleyen Ali Aslan ile kızı Fatma Tan (31) ile 5 yaşındaki torunları Tuğçe ve Tuğrul'a çarptıktan sonra PVC dükkanına girdi.

Ağır yaralanan Tuğçe Tan, olay yerine gelen ambulansla Özel Ortadoğu Hastanesi'ne, anne Fatma Tan ve oğlu Tuğrul Mersin Üniversitesi Tıp Hastanesi'ne, Ali Aslan ise Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Anne Fatma Tan tedavisinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralıların tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.