Dolar 32,6431
%-0.05
Euro 35,4146
%-0.08
Altın 2.508,500
%-0.12
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Minibüste sigara çıkmayan yer kalmadı

Minibüste sigara çıkmayan yer kalmadı

Aksaray’da, polisin şüphe üzerine durdurduğu minibüsün motoru hariç, her yerinden kaçak sigara çıktı. Olayla ilgili 2 kardeş gözaltına alındı.Aksaray-Adana kara yolu üzerinde rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 13:44
Aksaray’da, polisin şüphe üzerine durdurduğu minibüsün motoru hariç, her yerinden kaçak sigara çıktı. Olayla ilgili 2 kardeş gözaltına alındı.

Aksaray-Adana kara yolu üzerinde rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, şüphe üzerine Adana’dan Aksaray istikametine seyreden M.T. (34) idaresindeki 27 RO 6470 plakalı minibüsü durdurdu. Ehliyet ve ruhsat sorulan sürücünün tedirgin hal ve hareketlerinden şüphelenen KOM ekipleri, minibüsü aramak için noktaya çekti. Burada minibüsü aramaya başlayan KOM ekipleri, minibüsün neresine el attı ise kaçak sigara ile karşılaştı. Minibüsü didik didik arayan KOM ekipleri, minibüsün tavanına, tabanına, ön ve arka kapı içlerine, radyatör boşluğuna, stepne lastiği içine, torpido arkasına ve daha birçok yere yapılan özel zula bölmelerde toplam 6 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Minibüs sürücüsü M.T. ve kardeşi H.T. (29) gözaltına alınırken, H.T.’nin yapılan sorgulamasında, uzman çavuşluktan atıldığı tespit edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.