Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Minibüste sıkışan annesinin kurtarılmasını gözyaşları içinde izledi

Minibüste sıkışan annesinin kurtarılmasını gözyaşları içinde izledi

Başkent’te yağmurun etkisiyle kayganlaşan zeminde duramayan kamyonun minibüse çarpması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan bir genç ise minibüste sıkışan annesinin itfaiye erleri tarafından kurtarılmasını...

  • Ege Postası
  • 12.08.2013 - 11:18
Başkent’te yağmurun etkisiyle kayganlaşan zeminde duramayan kamyonun minibüse çarpması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan bir genç ise minibüste sıkışan annesinin itfaiye erleri tarafından kurtarılmasını gözyaşları içinde izledi.

    Kaza, Altındağ ilçesi Yeşil Kuşak Caddesi ile 397 Cadde kavşağında meydana geldi. Yokuş aşağı inen Salih Karataş yönetimindeki 06 JK 544 plakalı kamyon, yağmurunda etkisiyle duramadı. Kamyon 2 caddenin kesiştiği noktada Kemal Ök idaresindeki 06 CBL 30 plakalı minibüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs orta refüje savruldu.

    MİNİBÜSTE SIKIŞTI

    Kazada sürücülerle, yoldan geçen Sevgi Pehlivan, minibüste bulunan Rahime Aydoğan, Burak Sağlam ve annesi Hanife Sağlam yaralandı. Ayrıca, minibüsün arka kısmında oturan Hanife Sağlam araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri kadını sıkıştığı yerden kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve kaldırımda oturan Burak Sağlam ise annesinin kurtarılmasını gözyaşları içinde izledi. Kadın yapılan çalışmaların ardından sıkıştığı yerden kurtarılırken, Burak’ın ‘anne’ diye seslenmesi çevredekileri duygulandırdı.

    Yaralılar yapılan çalışmaların ardından olay yerine sevk edilen takviye ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

    Görgü tanıkları yağmurun etkisiyle duramayan kamyonun hızla minibüse çarptığını söyledi.

    Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.