Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6024
%-0.08
Altın 2.926,670
%0.17
Bist-100 9.159,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Minik Melis'ten kahreden soru

Minik Melis'ten kahreden soru

PKK tarafından kaçırılan Astsubay’ın kızı Melis, her sabah annesine soruyor: ‘’Babam neden sabahları beni öpmeden gidiyor'’’

  • Ege Postası
  • 08.12.2012 - 11:05
ANKARA - PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan ve 1,5 yıldır örgütün elinde rehin tutulan Astsubay Abdullah Çöpçeler’in eşi, milletvekillerine mektup yazarak yardım istedi. Saniye Çöpçeler ‘’3,5 yaşındaki kızım her sabah (Babam neden beni öpmeden işe gidiyor’’ diye soruyor, verecek cevabım yok’’ dedi. Eşinden gelecek iyi haberi bekleyen Saniye Çöpçeler, ‘’Hayallerimiz başımıza yıkıldı’’ dedi ve mektubunda şunları yazdı:

“Ben Saniye Çöpçeler,. Astsubay Başçavuş Abdullah Çöpçeler’in eşiyim. Trakyalıyız, eşim köylü çocuğu. On üç yaşında girdiği astsubay okulundan çıktıktan sonra 17 yıl  vatana hizmet etti. En son görev yeri Lice’ydi, arkasına bakmadan gitti. Vatanın her karış toprağı kutsaldır. Beni ve minicik yavrumuzu koklayıp uzaklaştı. Kendi gelmeden kötü haber geldi. Bir arkadaşıyla birlikte Lice’den dönerken yolu kesen eşkıya tarafından kaçırıldı. Hayallerimiz başımıza yıkıldı. Kızımla her gece göz yaşlarımızın ıslattığı yastıkta uyuyorduk, sahipsizdik, elimiz ayağımız yoktu, ne yapacağımızı bilemedik. Günler günleri kovaladı, ne arayan ne de soran kaldı. Eşimin birkaç vefalı arkadaşı dışında kapımızı çalan olmadı. Her gece, onu düşünmekten uyuyamıyorum.  Kızım Melis, babasını özlüyor. 3,5 yaşına geldi, her sabah kalktığında ‘Anne, babam bana küs mü, neden beni öpmeden işe gidiyor '’ diye soruyor.. Gelecek iyi bir haberi bekliyorum. Ondan sonra ölsem de gam yemem’’ (Gazeteport)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.