Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Miting gibi ofis açılışı

Miting gibi ofis açılışı

İBB Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, CHP İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başkanı Umut Tekin ile birlikte seçim ofisini açan Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP adayı Halil İbrahim Şenol, AKP’ye yüklendi.Başkan Şenol: “Hastanede hiçbir emeği olmadan açanlar şimdi de belediye hizmet binamıza göz diktiler. Diyorlar ki, ‘Belediye binasının yarısını hükümet yaptırıyor.’ Diğer yarısını da AKP’li meclis üyeleri ceplerinden karşılıyor galiba. Evet, hükümetten destek aldım. Ancak İzmir’i yöneten hükümetten, Aziz Başkan’ımdan destek aldım.”

  • Ege Postası
  • 07.03.2014 - 11:40
İZMİR- CHP Gaziemir Merkez Seçim Ofisi miting havasında geçen törenle hizmete açıldı. Coşkunun had safhada olduğu açılışa İBB Başkanı Aziz Kocaoğlu, Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Oğuz Oyan, Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı, İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başkanı Umut Tekin, Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Halil İbrahim Şenol, meclis üyeleri ve adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı ve CHP adayı Halil İbrahim Şenol, 5 yılda Gaziemir’in kaderini değiştirdiklerini ifade etti. Büyükşehir belediyesi ile birlikte yürüttükleri çalışmalarla Gaziemir gelecek 20 yıllık ihtiyaçlarını giderdiklerinin ve engellemelere rağmen vaatlerinin yüzde 90’ını hayata geçirdiğinin altını çizen Şenol, “Eğitimden sağlığa, altyapıdan kültür sanata, çevreden tarihe görevlerimiz arasında yer alan ve yer alamayan birçok proje hayata geçirdik. Projelerimizle kentin gelecek 20 yılını planladık. Yıllardır söz verilen ama hayata geçirilemeyen projeleri yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
 
“Gece gündüz demeden…”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise önceki dönemlerde olduğu gibi Şenol’un başkanlık sürecinde de talep edilen her şeyi yaptığını ifade ederek şunları söyledi: “Gaziemir’de Başkan Şenol’la birlikte engellemeler dışında planladığımız her şeyi yaptık. Gece gündüz demeden çalışarak kentin ihtiyaçlarını karşıladık. Gaziemir yeni fuar alanıyla, ESBAŞ’ıyla, Sarnıç Sanayi’siyle, havaalanıyla, yeşil alanlarıyla İzmir’in gözdesi oldu. Önceki Gaziemir’le bugünkü Gaziemir arasında çok fark var.”


 
Hastane göndermesi, Hizmet Binası çıkışı
Gaziemir Belediyesi, vakıf işbirliği ve İBB desteğiyle yapılan Gaziemir Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesi’nin açılışına değinen Başkan Şenol, “Ben 30 trilyonluk arsamı verdim. Aziz Başkan’ımla birlikte hastanenin çevre düzenlemesine 9 trilyon harcadık. Vakıf bina yapımına 13 trilyon harcadı. Hükümet sadece doktor atadı. Ama AKP diyor ki hastaneyi biz yaptık ve açılışı milyonali yapıyor. Ama Gaziemirli kimin ne yaptığını çok iyi biliyor” diye konuştu.
Yeni belediye hizmet binasıyla ilgili ‘Hükümet bina yapımının yarısını karşılıyor’ dedikodusunu çıkarıldığının altını çizen Başkan Şenol sözlerini şöyle sürdürdü: “Dün hastanenin üstüne konanlar bugün belediye hizmet binama göz dikiyor. Diyorlar ki; ‘Belediye binasının maliyetinin yarısını hükümet karşılıyor.’ Geri kalan yarısını da AKP’li meclis üyeleri ceplerinden karşılıyor galiba. Ben AKP hükümetinden hiçbir destek almadım. Evet, bir hükümetten destek aldım. Ancak o hükümet AKP hükümeti değil, İzmir’i yöneten hükümettir. Bana destek veren Aziz Başkan’ımdır. Yıllardır tüm başkan adaylarının seçim vaatlerinde yer alan ancak yapımı bana nasip olan bu projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyorum.  Kentin gelecek 20-25 yılını planlarken benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Başkanım, Ağabeyim Aziz Kocaoğlu’na şükranlarımı sunuyorum.”
 
“Ham yaptırmayacağız”
Açılışta kürsüye çıkan ve coşkulu kalabalığı “İktidara yürüyüşün başlangıcına hoş geldiniz” diye selamlayan İlçe Başkanı Umut Tekin şunları söyledi: “9 Şubat’ta Gaziemir’e iki mek geldi. biri dünyaya merhaba diyen kızım Emek, diğeri gece gündüz demeden çalışan Gaziemir’i emek emek işleyen Halil İbrahim Şenol. Kocaoğlu’nun dediği gibi 30 Mart gibi namuslu insanlara oy verin. İşte iki namuslu insan Aziz Kocaoğlu ve Halil İbrahim Şenol. 30 Mart günü Gaziemir’i, İzmir’i ham yapmak isteyenlere sandıkta en güzel cevabı vererek, İzmir’in geçilmez olduğunu gösterin.”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.