Dolar 34,1728
%0.11
Euro 38,1863
%-0.15
Altın 2.937,810
%0.15
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Modada 80’ler akımı geri geliyor

Modada 80’ler akımı geri geliyor

Ege Bölgesi’nde ihracat ve istihdamın lokomotifi olan hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EHKİB) organizasyonunda İlkbahar-Yaz 2014 Makro Trendleri ve Sonbahar Kış 13-14 Defile Analizleri...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 10:58
Ege Bölgesi’nde ihracat ve istihdamın lokomotifi olan hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EHKİB) organizasyonunda İlkbahar-Yaz 2014 Makro Trendleri ve Sonbahar Kış 13-14 Defile Analizleri Semineri’nde biraraya geldi. EHKİB Başkanı Emre Kızılgüneşler, yaptığı açıklamada, “Egeli hazır giyim ve konfeksiyon ihracatçısı firmaların moda tasarımcıları, bölgemiz üniversite ve meslek okulu öğrencileri ve modaya ilgi duyan tüm katılımcılar için yararlı olduğuna inandığımız, WGSN tarafından sunulan seminere oldukça yoğun bir ilgi olması bizi memnun etti. 10 yılı aşkın süredir bu gibi seminerleri düzenleyerek sektörün renk, moda, kumaş gibi gelişmeleri takibini sağlamaya çalışmaktayız.” dedi.

40’LAR, 50’LER VE 80’LER GERİ GELİYOR

WGSN trend uzmanı Erdinç Karataş, ise ilkbahar yaz moda trendleriyle ilgili bilgi vererek, şunları söyledi: “Açık griden siyaha kadar olan tüm tonların net bir şekilde görüleceği, kış beyazının aksesuar ve dış giyimde göze çarptığı, vişne renginin tüm tonlarıyla koyu kırmızı, ateş kırmızısı, bordo gibi renklerin kadın giyim başta olmak üzere vitrinlerde yerini bulacağı bir kış bizi bekliyor. Dış giyimde pastel renkler de bol bol görülebilir. Kapitone, plastik görünümlü ceketlerin yanısıra battaniye görünümlü etnik desenli kumaşların kullanıldığı tüvit ceket kültürü devam edecek, yün ceketler ve parkalar da vitrinlerde yerini alacak. Dantelden ve patchwork çalışmalardan bu sezon da vazgeçilmeyecek. Kadın giyimde daha çok 40’ların kültürel mirasını çağrıştıran temaları, 50’lerin flörtöz renkleri ve 80’lerin trendleri tasarımlara yansıyacak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.