Dolar 34,1407
%0.01
Euro 37,9753
%0.16
Altın 2.882,300
%-0.11
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mogadişu'da şehit polis için hatim indirildi

Mogadişu'da şehit polis için hatim indirildi

Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk Büyükelçiliğinin ek binasına düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan özel harekat polisi Sinan Yılmaz için Mogadişu'daki Türk okulundaki öğretmenler tarafından hatim indirildi ve duası yapıldı....

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 17:57
Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk Büyükelçiliğinin ek binasına düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan özel harekat polisi Sinan Yılmaz için Mogadişu'daki Türk okulundaki öğretmenler tarafından hatim indirildi ve duası yapıldı.

Türk okulundaki programa Somali Türk Büyükelçisi Cemalettin Kani Torun, şehit polis memuru Sinan Yılmaz'ın mesai arkadaşları ve Somalili vatandaşlar katıldı. Cuma namazından önce verilen hutbe de şehitlik mertebesinin önemi ayet ve hadisi şeriflerden örnekler verilerek anlatıldı.

Kılınan cuma namazının ardından indirilen hatimin duası yapıldı. Dua sonrası cemaat başsağlığı dileklerinde bulunurken, Şehit Polis Yılmaz'ın mesai arkadaşları duygulu anlar yaşadı. Namazın ardından Büyükelçi Torun, yoğun güvenlik önlemleri altında elçilik binasına geçmek üzere hareket etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.