Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Monami'nin resim yarışmasında Türkiye 2.’si Şırnak’tan

Monami'nin resim yarışmasında Türkiye 2.’si Şırnak’tan

Türkiye genelinde Monami firması tarafından düzenlenen resim yarışmasında Şırnak Özel Burç Yağmur Koleji öğrencisi Türkiye 2.’si oldu. Şırnak’ta eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Burç Yağmur Koleji, her geçen gün yeni yeni projelerle...

  • Ege Postası
  • 26.04.2013 - 11:03
Türkiye genelinde Monami firması tarafından düzenlenen resim yarışmasında Şırnak Özel Burç Yağmur Koleji öğrencisi Türkiye 2.’si oldu.

Şırnak’ta eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Burç Yağmur Koleji, her geçen gün yeni yeni projelerle adından söz ettiriyor. Hem eğitim açısından hem de sosyal ve kültürel aktiviteler konusunda büyük başarılara imza atan Yağmur Koleji, Şırnak’ın eğitimine büyük katkı sağlıyor. Türkiye genelinde Monami firması tarafından düzenlenen resim yarışmasında yine Şırnak’tan Özel Yağmur Koleji Türkiye 2.’si çıkarmayı başardı. Türkiye geneli düzenlenen “Çocuk ve Çevre” konulu resim yarışmasında Özel Burç Yağmur Koleji öğrencisi Tuğrul Yıldırım Türkiye 2.’si olarak bisiklet ödülü kazandı. Ayrıca 6 öğrenci madalya 137 öğrenci de başarı belgesi alarak mutluluklarını paylaştılar. Okul Müdürü Mahmut Umut, “öğrencilerin bu başarılarından dolayı tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.