Dolar 34,1101
%-0.15
Euro 38,2787
%0.3
Altın 2.899,450
%-0.71
Bist-100 9.674,00
%-1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mudanya'da 1 Mayıs'a halaylı kutlama

Mudanya'da 1 Mayıs'a halaylı kutlama

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşku içinde halaylar eşliğinde kutlandı. DİSK'e bağlı Birleşik Metal İş Sendikası ile Emekli-Sen'in yanı sıra Mudanya Emek Platformu çatısı altında Eğitim-Sen, Halk...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 14:04
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşku içinde halaylar eşliğinde kutlandı.

DİSK'e bağlı Birleşik Metal İş Sendikası ile Emekli-Sen'in yanı sıra Mudanya Emek Platformu çatısı altında Eğitim-Sen, Halk Meclisi, İşçi Derneği, Deniz Kültür Sanat Evi, Alevi Kültür Dernekleri, ADD'nin yanı sıra CHP’nin yer aldığı yaklaşık 500 kişiden oluşan grup, kutlamalarda iktidarın politikalarını eleştirdi.

Katılımcılar adına konuşan Birleşik Metal-İş Sendikası İş Yeri Temsilcisi Gökhan Aydın, sermayenin emeğin kazanımları üzerinden güçlendirildiğini ifade ederek, 1 Mayıs’ta coşkuya, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunu söyledi. Birçok parti, sendika ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı kutlamalarda, geniş güvenlik önlemi alındı.

İskele Meydanı'ndan başlayan, İnönü Bulvarı’nı takip ederek Mütareke Meydanı’nda noktalanan yürüyüşte, 'İşte 1 Mayıs alanlardayız', 'Her yer Taksim, her yer 1 Mayıs', 'Yaşasın 1 Mayıs', 'Kahrolsun ABD, işbirlikçi AKP' sloganları atıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.