Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Müezzinoğlu: Reyhanlı’daki patlamayla ilgili bir şey gizlemiyoruz

Müezzinoğlu: Reyhanlı’daki patlamayla ilgili bir şey gizlemiyoruz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Reyhanlı’daki patlamada hayatını kaybedenlerin sayısına ilişkin her hangi bir şeyin gizlenmediğini söyledi. Müezzinoğlu, “Bugün şeffaf ve medeni bir ülkedeyiz. Bu vatandaşlarımızın sağlık durumuyla...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 12:07
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Reyhanlı’daki patlamada hayatını kaybedenlerin sayısına ilişkin her hangi bir şeyin gizlenmediğini söyledi. Müezzinoğlu, “Bugün şeffaf ve medeni bir ülkedeyiz. Bu vatandaşlarımızın sağlık durumuyla ilgili vatandaşımızdan bir şey gizlemiyoruz.” dedi.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Balkan Gençlik Forumu’nun açılış törenine katıldı. Program çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayah Müezzinoğlu, Reyhanlı’daki patlamalarda yaralanan vatandaşlar hakkında bilgi verdi.

Bakan Müezzinoğlu, “ Şu anda hastanede 38 yaralımız var. Bunlardan 6 tanesi il dışında tedavi ediliyor. Adana’daki yaralının hayati tehlikesi devam ediyor. İlk 15 dakikada bizim 18 ambulansımız oradaydı. Bütün bunlar alınan kayıtlarımızda var.” İfadelerini kullandı.

Sosyal medyada Reyhanlı’da daha fazla ölü olduğuna dair yayılan haberlere ilişkin açıklama yapan Müezzinoğlu, “Yanılmıyorsam saat 13.50 civarında telefon geldi; bizim ilk bilgimiz 4 ölü 18 yaralı. 15 dakika sonra bilgiler hızla değişmeye başladı. Biz en yeni bilgileri aktarmaya devam ettik. 30 oldu, 40 oldu anında ifade ettik. Bugün şeffaf ve medeni bir ülkedeyiz. Bu vatandaşlarımızın sağlık durumuyla ilgili vatandaşımızdan bir şey gizlemiyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.