Dolar 36,6838
%0.21
Euro 39,8338
%0.05
Altın 3.529,290
%0.32
Bist-100 10.794,00
%0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muğla'da 98 otel ve tesis eksiklikleri giderilinceye kadar kapatıldı

Muğla'da 98 otel ve tesis eksiklikleri giderilinceye kadar kapatıldı

Muğla'da düzenlenen Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Vali İdris Akbıyık, il genelinde 508 otel ve tesisin yerinde incelendiğini, 98'inin eksiklikleri giderilinceye kadar kapatıldığını, 154'ünün de kapatma işlemlerinin devam ettiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 13.02.2025 - 15:55
  • Güncelleme: 13.02.2025 - 16:13

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Valilik 75. Yıl Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında asayiş ve güvenlik konularını değerlendirdi. Toplantıda Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, Muğla İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat ve Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Akın Coşkunlar hazır bulundu.

Vali Akbıyık, Muğla'da bulunan tesislerde valilik koordinesinde il ve ilçelerde kurdukları komisyonlarla denetim gerçekleştirdiklerini belirtip, "İl ve ilçe denetim komisyonları oluşturduk. Bugüne kadar 508 otel ve tesisi denetledik. Bunlardan 98'i işlemlerini tamamlayana kadar kapatıldı. 154 otel ve tesisin de kapatma işlemleri devam ediyor, ilgili belediyelere bildirildi. Gençlik ve Spor ile Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesindeki tüm tesisler de denetlendi. Tespit edilen eksiklikler giderildi. Konuyu hassasiyetle takip ediyoruz" dedi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.