Dolar 34,2308
%0.26
Euro 37,7918
%0.05
Altın 2.933,330
%0.6
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muğla'da Ramazan hazırlıkları tamamlandı

Muğla'da Ramazan hazırlıkları tamamlandı

Muğla Belediyesi, 9 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasına denk gelen Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Belediyenin organizasyonunda hayırseverlerin katkılarıyla iftar yemekleri Belediye Aşevi'nde verilecek.Zabıta Müdürü Şevket Gülen...

  • Ege Postası
  • 06.07.2013 - 11:33
Muğla Belediyesi, 9 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasına denk gelen Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Belediyenin organizasyonunda hayırseverlerin katkılarıyla iftar yemekleri Belediye Aşevi'nde verilecek.

Zabıta Müdürü Şevket Gülen yaptığı açıklamada, Muğla Belediyesi olarak Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, "Açık pazar yerinde bulunan Belediye Aşevimiz her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimize hizmet verecek. Belediye Aşevi günlük bin 700 kişiye iftar yemeği hazırlayacak. Yemek vermek isteyen vatandaşlarımız ise müdürlüğümüze bizzat müracaatlarını yapabilir. Belediyemizin mahalle muhtarları ile yapmış olduğu çalışma sonucunda belirlenen, evinde yemek pişirme imkanı olmayan yaklaşık 140 eve de her gün yemek bırakılacak. Yardım paketi dağıtmak isteyen hayırsever vatandaşlarımıza belediyemiz tarafından yardımcı olunacak." dedi.

Şevket Güler ayrıca Ramazan ayı boyunca tüm gıda üretim ve satış yerlerinin denetleneceğinin altını çizerek, vatandaşların istek ve şikayetlerini '444 48 01' Alo Belediye hattından 24 saat bildirebileceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.