Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muharip gaziler Çanakkale’ye gitmek istiyor

Muharip gaziler Çanakkale’ye gitmek istiyor

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı emekli Kıdemli Başçavuş Yusuf Günaydın ve diğer yöneticiler, Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile görüştü. Çanakkale Şehitliği’ne gitmek istediklerini söyleyen...

  • Ege Postası
  • 30.05.2013 - 09:52
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı emekli Kıdemli Başçavuş Yusuf Günaydın ve diğer yöneticiler, Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile görüştü. Çanakkale Şehitliği’ne gitmek istediklerini söyleyen dernek yöneticileri, bu konuda Yaşar’dan yardım talep etti.

Gazileri makamında görmekten mutluluk duyduğunu belirten Yaşar, “Yeni nesil, bu ülkenin bugünlere nasıl gelindiğini bilmek ve anlamak için sizleri görmeli ve tanımalı. Gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Son zamanlarda ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ancak biz bütün zorluklara rağmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik cumhuriyeti sonsuza dek koruyacağız ve yaşatacağız. Hangi dinden, dilden veya ırktan olursa olsun bütün vatandaşlarımıza adil davranacağız ve hepsinin haklarını koruyacağız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.