Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muharrem İnce, İçişleri Bakanlığı ve savcıları göreve davet etti

Muharrem İnce, İçişleri Bakanlığı ve savcıları göreve davet etti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Hilafet bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'in Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmaya teşebbüs ettiğini öne sürerek, İçişleri Bakanlığı ve savcıları göreve çağırdı.

  • Ege Postası
  • 01.01.2024 - 20:37
  • Güncelleme: 01.01.2024 - 20:50

2024’ün ilk gününde Galata Köprüsü'nde AK Parti'ye yakın dernek ve vakıfların oluşturduğu Milli İrade Platformu ‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet’ mitingi yaptı. Söz konusu mitinge katılan ve elinde 'Tevhid' bayrağı bulunan İsmail Aydemir, Şişhane Meydanı'ndaki iş merkezinin önünden geçtiği sırada bir kişi tarafından darbedildi. Yumruğu atan üniversite öğrencisi olduğu belirlenen şüpheli E.A., sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Öte yandan Hilafet bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'in ise anayasal suç işlediğini belirten Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İçişleri Bakanlığı'nı ve savcıları göreve çağırdı.

İnce sosyal medya hesabın X'ten paylaşım yaparak, şunları söyledi;

"Konu Filistinli mazlumların yanında olmaksa; ben de varım. Ama kimse Filistin'in arkasına saklanıp İstanbul'un göbeğinde hilafet çağrısı yaparak Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmaya teşebbüs edemez! İstanbul'un göbeğinde hilafet çağrısı yapanlar için; İçişleri Bakanlığı'nı ve bu ülkenin namuslu savcılarını göreve davet ediyorum."

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.