Dolar 34,0348
%0.04
Euro 37,8887
%0.06
Altın 2.824,610
%-0.02
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muharrem İnce’den çarpıcı açıklamalar: İzmir Atatürk düşmanlarına oy verdi

Muharrem İnce’den çarpıcı açıklamalar: İzmir Atatürk düşmanlarına oy verdi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak 2023 genel seçimlerinde İzmir’in Atatürk düşmanlarına oy verdiğini iddia etti. İnce açıklamasında, “FETÖ'cülere Çankaya seçmeni oy verdi. Atatürk düşmanlarına İzmir seçmeni oy verdi. Böyle bir kampanya yaşadı. Millet kandırıldı” dedi.

  • Ege Postası
  • 29.11.2023 - 09:46
  • Güncelleme: 29.11.2023 - 11:11

EGEPOSTASI- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sosyal medya hesabından yayınladığı videoda çok çarpıcı açıklamalarda bulunarak muhalefete çağrıda bulundu.

“İZMİR ATATÜRK DÜŞMANLARINA OY VERDİ”

2023 genel seçimleri hatırlatan Muharrem İnce, “Yaklaşık altı ay önce bir Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi yaşadık. Başta muhalefet medyası olmak üzere tüm muhalif çevreler yüzde altmışla kazanıyoruz. Bu son seçim. Cumhuriyet biter yoksa. Çekilin. Herkes uzaklaşsın. FETÖ'cülere Çankaya seçmeni oy verdi. Atatürk düşmanlarına İzmir seçmeni oy verdi. Böyle bir kampanya yaşadı. Millet kandırıldı. Yüzde altmışla, yetmişle kazanılan bir seçim var, itiraz edenler ise hainlikle suçlandı. Başta ben ve Memleket Partisi olmak üzere. Peki ne oldu? Yine kaybetti 20 yıl sonra tekrardan” ifadelerine yer verdi.

“YEREL SEÇİMDE BU PALAVRA TUTMAZ”

Muharrem İnce açıklamasının devamında, “Aynı yalan, aynı palavralar, aynı kandırmaca önümüzdeki yerel seçimleri işler mi? Bence işlemez. MİT'i vermişsin, savunmayı vermişsin, eğitimi vermişsin, dış politikayı vermişsin, meclis çoğunluğunu vermişsin, bakanlıkları vermişsin, cumhurbaşkanlığını vermişsin. Mezarlıklar müdürlüğünü versen ne olur? Park bahçeleri versen ne olur? Kanalizasyonu versen ne olur? Yerel seçimde bu palavra tutmaz” dedi. 

MUHALEFETE SESLENDİ: GEÇ KALIYORUZ

Muhalefete çağrıda bulunan İnce, “Onun için bütün muhaliflere sesleniyorum. Yapılacak iş bellidir. Seçmenleri kontrol etmek gerekir. Kim oy kullanacak? Sahte seçmen, ölü seçmen Yabancı seçmen var mı? Sandıklara sahip çıkmamız lazım. Son seçimde gördük ki yine sandıklara sahip çıkılamadı. Binlerce, on binlerce sandıktan sonuç alınamadı. Bütün muhaliflerin bir araya gelerek seçmenleri incelemesi ve sandığa sahip çıkması gerekmektedir. Bu konuda biz Memleket Partisi olarak, Muharrem İnce olarak hepimiz hazırız. Bir iş birliğine, aklı başında politika yapmaya davet ediyorum.  Bütün muhalefetten istediğim şudur; Hamaseti değil, Akıl, bilim, ahlakı öneriyorum herkese. Bunu yaparsak sandıklara sahip çıkamayan bir muhalefetin başarılı olma şansı yoktur. 125 gün kaldı. Hepimiz buradan başlamalıyız. Geç kalınıyor” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.