Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhharem İnce'ye ilk o vekiller destek verdi

Muhharem İnce'ye ilk o vekiller destek verdi

CHP Yolova Milletvekili Muharrem İnce olağanüstü kurultay çağırsı yapıp adaylığını açıkladı. İnce'ye ilk destek Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan'dan geldi. İki isim de basın toplantısında İnce'nin yanında yer aldı.

  • Ege Postası
  • 09.11.2015 - 15:50
CHP 1 Kasım sonrası başlayan kurultay tartışmalarında Umut Oran'dan sonra Muharrem İnce de adaylık açıklaması yaptı. CHP milletvekili Muharrem İnce'nin bugün TBMM'de yapacağı kurultay çağrısına CHP'li bazı vekillerden destek geldi. İlk destek geçen sefer olduğu gibi Bolu Milletvekil Tanju Özcan'dan geldi. CHP'den 3 dönemdir Bolu milletvekili seçilen Tanju Özcan, sosyal medya üzerinden olağanüstü kurultay çağrısı yapan CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce'ye açık destek verdi. Trabzon Milletvekili Haluk Peşken de İnce'nin yanında basın toplantısına katılarak destek veren isimlerden oldu.


ÖZCAN DESTEKLEDİ, TANAL PAYLAŞTI
AKP'nin HDP ve MHP'nin tabanından oy aldığını fakat CHP'nin yerinde saydığını belirten Özcan, bunun nedenini araştıracaklarını söyledi. Özcan, bugün TBMM'de CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce ile birlikte olağanüstü kurultay çağrısı yapacaklarını da twitter adresinden duyurdu. İnce'yi destekleyen Bolu millevekili Tanju Özcan'ın paylaşımlarını kendi sayfasında paylaşan bir diğer isim de CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal oldu. Tanal, Özcan'ın iletilerini paylaşması, Tanal'ın da İnce'yi destekliyor' şeklinde yorumlandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.