Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Murat Özcan, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı

Murat Özcan, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı

Yozgat’ın Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Özcan, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yaz kararnamesi ile Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı.Başsavcı Özcan, Boğazlıyan’da görev yaptığı süre içerisinde çok güzel...

  • Ege Postası
  • 05.06.2013 - 13:27
Yozgat’ın Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Özcan, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yaz kararnamesi ile Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı.

Başsavcı Özcan, Boğazlıyan’da görev yaptığı süre içerisinde çok güzel çalışmalara imza attıklarını belirtti. Özcan, "İlçede eski hükümlülere yönelik İş-Kur İl Müdürlüğü ile koordineli olarak, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında iş bulmalarına yardımcı olmak amacıyla çalışma başlattık. Yine eski hükümlülerin sorun ve sıkıntılarına çözüm getirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerimizin eğitim gören çocuklarına ise aracılık ederek kırtasiye ve giyim yardımında bulunduk. Bunlar birlik beraberlik adına yapılması gereken en güzel sosyal etkinliklerdir. Bu tür çalışmaların devam etmesi gerekir." dedi.

Boğazlıyan’a yapılması planlanan yeni cezaevi konusuna da değinen Başsavcı Özcan, bunun ilçeye önemli katkılar sağlayacağına inandığını ve çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.