Dolar 34,2535
%0.04
Euro 37,6119
%-0.05
Altın 2.909,710
%-0.41
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muş Tüten köyünde deprem tedirginliği

Muş Tüten köyünde deprem tedirginliği

Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, 5.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin merkez üssü Muş merkeze bağlı Tüten köyündeki vatandaşlar büyük tedirginlik yaşıyor. Yaklaşık 20 hanede çatlakların oluştuğu...

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 13:46
Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, 5.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin merkez üssü Muş merkeze bağlı Tüten köyündeki vatandaşlar büyük tedirginlik yaşıyor. Yaklaşık 20 hanede çatlakların oluştuğu köyde, vatandaşlar geceyi dışarıda geçirirken, Acil Servis'te kriz merkezi oluşturuldu. Kriz merkezinde şimdiye kadar herhangi bir can kaybı ve yaralı olmadığı öğrenildi.

Evinin bazı bölümlerinde çatlaklar meydana geldiğini söyleyen Ekrem Akın isimli vatandaş, deprem sonrası büyük tedirginlik yaşadıklarını belirtti. Akın, “Gece meydana gelen depremde hem aile olarak hem köylüler olarak tedirgin olduk. Çok büyük bir gürültü koptu. Çocukları arabada yatırdık, biz ise eve girmedik. Evimizin bazı bölümlerinde çatlaklar meydana geldi. Korkuyoruz, çünkü birkaç günden beri aralıklarla deprem yaşıyoruz.” diye konuştu.

Emine Akın isimli kadın ise deprem sırasında evin kapısını bulmakta bile sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Emine Akın, gece havanın da yağışlı olduğunu kaydederek, “Çok zor bir gün geçirdik, sabaha kadar yağmur yağdı. Eve de giremedik. Perişan bir durumdayız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.