Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mutlulukla taçlanan tanışma

Mutlulukla taçlanan tanışma

İzmir’in Kadifekale semtinde yaşamını sürdüren Ayık ailesinin en küçük çocukları engelli 22 yaşındaki Pınar Ayık’ın Konak Belediye Başkanı ile tanışma isteği gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 11.09.2013 - 09:49
İZMİR - Pınar Ayık, çocukluğundan bu yana babasının evde siyaset konuştuğunu, son dönemde de sıklıkla anılan isim olması nedeniyle Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı tanımak istedi. Genç kız bu isteğini mektup yazarak Başkan Tartan’a iletti. Pınar’ın isteğini kırmayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Pınar’ı makamında ağırladı.
İkiz kardeşi ve annesiyle birlikte makama gelen Pınar Ayık Başkan Tartan ile sohbet edip keyifli dakikalar geçirdi. Ayık elindeki çiçekleri Tartan’a takdim ederek, “ Aynı zamanda İzmirlilerin takip ettiği bir insansınız. Seçimlerde başarılı olan bir siyasetçiyi yakından tanıdığım için çok mutluyum” dedi.
Makamında ağırladığı engelli genç kızın mutluluğunu gören Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan “ Bir yerlere gelirsek bu halkın desteğiyle olacak. Sizlerin desteği bizim için önemli. Genç kızımızı tanıdığım için ben de çok mutluyum. En yakın zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.