Dolar 34,2562
%0.04
Euro 37,6348
%0.09
Altın 2.879,750
%-1.03
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
NATO, Kuzey Kore’yi sert bir dille uyardı

NATO, Kuzey Kore’yi sert bir dille uyardı

Brüksel’de düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Zirvesi’nde Kuzey Kore’ye sert bir dille uyarı geldi. NATO’dan ‘‘Kuzey Kore’nin tehdit söylemlerini mümkün olan en sert dille kınıyoruz.’’ denildi.NATO Dışişleri Bakanları toplantısının...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 13:52
Brüksel’de düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Zirvesi’nde Kuzey Kore’ye sert bir dille uyarı geldi. NATO’dan ‘‘Kuzey Kore’nin tehdit söylemlerini mümkün olan en sert dille kınıyoruz.’’ denildi.

NATO Dışişleri Bakanları toplantısının ardından yapılan açıklamada Kuzey Kore’nin tehditkar söylemlerine dikkat çekildi ve ‘‘Biz kalıcı barış ve huzurlu bir Kore Yarımadası'nın nükleer silahlardan arındırılması ile mümkün olduğuna inanıyoruz. NATO Dışişleri Bakanları mümkün olan en güçlü söylemle Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti (Kuzey Kore)’nin balistik füze ve nükleer silah programlarına devam etmesini kınıyor. Kuzey Kore’nin provokatif eylemleri BM Güvenlik Konseyi kararlarını açıkça ihlal ve bölgesel istikrarı baltalamaya yönelik eylemlerdir. Kore Yarımadası’nda kalıcı barış için umutları baltalamaktadır.’’ denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.