Dolar 34,0775
%0.18
Euro 38,0879
%0.08
Altın 2.841,430
%0.43
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narin cinayetinde itirafçı caninin sosyal medya hesabındaki gizemli mesaj

Narin cinayetinde itirafçı caninin sosyal medya hesabındaki gizemli mesaj

Türkiye'yi dehşete düşüren Narin cinayetinde, küçük kızın cansız bedenini çuvala koyup nehre gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın Instagram hesabında dikkat çeken bir mesaj yer aldı.

  • Ege Postası
  • 10.09.2024 - 12:35

Diyarbakır'da 21 Ağustos günü kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Narin Güran cinayetiyle ilgili ilk itiraf, gözaltına alınan Nevzat Bahtiyar’dan gelmişti. Bahtiyar'ın görüntüsüne halktv.com.tr ulaşmıştı.

İddiaya göre dere kenarına aracıyla gittiği tespit edildikten sonra gözaltına alınan Bahtiyar, sorgusunda “Narin’in amcası olan muhtar Salim Güran, cesedi araç içerisinde getirdi. Battaniyeye sarılıydı. Birlikte çuvala koyduk. Muhtar ayrıldı. Çuvalı kendi aracıma alıp daha sonra dere yatağına götürerek gömdüm” dedi.

İtirafçı Bahtiyar, ayrıca Narin'in amcasının cesedi yok etmesi karşılığında kendisine 200 bin lira vereceğini de söyledi.Küçük kızın cinayetine ilişkin başlatılan soruşturma devam ederken Narin'i gömdüğünü itiraf eden itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın Instagram profilinde yazdıkları dikkat çekti.

Narin Cinayetindeki İtirafçı Instagram'ına Bunları Yazmış: "Özgür Doğmamış Olabilirsin Ama Özgür Ölmelisin."

BABAYI DA TAKİP EDİYOR

İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın profilindeki mesaj sonrasında başka detaylara bakanlar Bahtiyar’ın paylaştığı gönderi sayısının 0 olduğunu gördü.

Bununla beraber 177 takipçisi olan Bahtiyar sadece 24 kişiyi takip ediyor. Bahtiyar’ın takip ettiği kişiler arasında Narin Güran’ın babası Arif Güran olduğu dikkat çekti. (Halk TV)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.