Dolar 34,1118
%0.28
Euro 38,1157
%0.16
Altın 2.862,580
%1.18
Bist-100 9.964,00
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narin'in amcasının ifadesinde büyük çelişki ortaya çıktı

Narin'in amcasının ifadesinde büyük çelişki ortaya çıktı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'dan hâlâ bir haber yok. Narin'i arama çalışmaları devam ederken tutuklanan amca Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. Güran'ın ifadesi ise adeta çelişkiler silsilesi.

  • Ege Postası
  • 03.09.2024 - 10:18

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Tavşantepe Mahallesi muhtarı olan amca Salim Güran 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'kasten öldürme' suçlarından dün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narin'in amcasının ifadesi ortaya çıktı! Narin'in amcasının ifadesi ortaya çıktı!

İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Amca Güran jandarmadaki ilk ifadesinde Narin'in aracına bindiğini bu nedenle DNA olabileceğini belirtmişti. Ancak son ifadesinde, "Narin aracıma hiç binmedi. Kapıyı açık bıraktığımda kendi binmiş olabilir" dediği öğrenildi.

MESAJLARI VE SES KAYITLARINI NİYE SİLDİ?

Amca Güran, "Narin benim kardeşimin kızı olur. Kaybolduğunu kızım Gizem’in aramasından öğrendim. Olaydan önce Narin’i görmedim. Sonra arama çalışmalarına katıldım. Tarlaların yanında olduğum için telefonum çekmiyordu. Telefondaki yazışmaları silmesi için ise, kardeşim Arif’in mermileri kayboldu o tarihte aradım sordum. Bu sebeple sildim. Arayıp tanıdık yok mu diye sordu. Ben de o tarihteki her şeyi sildim. Telefonda ses kayıt özelliği vardı. Ses kayıtlarını silmemiştim ama Çarıklı Mahallesine baskın olduğu akşam sildim.

20 Ağustos günü düğün için bir araya geldik. Davetiye dağıtımına ilişkin dağıldık. Araca hiç Narin’i bildirmedim ve aracın kapısı evin önündeyken hep açıktı" dedi.

8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos'ta kayboldu.

"NARİN'İ ARACA BİNDİRMEDİM"

Aracında Narin'in DNA'sının bulunmasıyla ilgili de konuşan amca Salim Güran'ın Narin'i hiç bindirmediğini, DNA profilinin araçta nasıl çıktığını bilmediğini, arabanın kapılarını evinin önündeyken bazen açık bıraktığını söylediği iddia edildi. (Halk TV)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.