Dolar 34,1012
%0.25
Euro 38,1192
%0.17
Altın 2.876,580
%1.67
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narin soruşturmasında yeni gelişme: Amcanın aracında Narin'in DNA'sı tespit edildi

Narin soruşturmasında yeni gelişme: Amcanın aracında Narin'in DNA'sı tespit edildi

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Amca S.G.'nin aracındaki DNA örneği Narin ile eşleşti.

  • Ege Postası
  • 01.09.2024 - 09:46

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran'ın amcası kırsal Tavşantepe Mahalle Muhtarı S.G. gözaltına alındı. S.G.'nin otomobilinde yapılan incelemede Narin Güran'ın DNA'sı tespit edildi. S.G.'nin telefon kayıtlarını da sildiği tespit edildi. 

15 DAKİKA DETAYI 

DW Türkçe'den Alican Uludağ'ın haberine göre, amcanın, Narin'in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi.

TELEFON KAYITLARINI DA SİLMİŞ

Jandarma ekipleri, gözaltına alınan amcanın telefonunda da inceleme yaptı. İnceleme sonucunda, S.G.'nin telefonundaki WhatsApp yazışma ve görüşmelerini sildiği belirlendi. 

"İFADEYE HERKES GİDİYOR"

Narin Güran'ın (8) babası Arif Güran, kızı ile ilgili şu ana kadar ellerinde herhangi bir bilgi olmadığını belirterek şu açıklamayı yapmıştı: 

-Herhangi bir şey söyleyemeyiz. Bugün valilik dese anne, baba, amca, dayı gözaltına alınmış; doğrudur. Baba burada, anne evde. İfadeye herkes gidiyor, ben bile gitmişim. Eşim gitmiş, oğlum gitmiş. Bizim köylülerimiz gitmiş. Bu yalan haberlerle artık yemin ederim, kızımızın acısını yaşayamıyoruz. 

"BİZİ EZİYORLAR"

-Bizi eziyorlar. Bu sosyal medyada olan bu küfürler ayıptır. Kızımızı istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Kameraya, ona, şuna buna meraklı insanlar değiliz. Valiliğin, İçişleri Bakanlığı'nın yapacağı açıklamaya yalan diyebilir miyim? Ben kimim, bu devletten büyük müyüm? 

-Şu an hepimiz devletin söyleyeceği kelimeye bakıyoruz. Başka bir şey yok. Sonunda devlet bize bir şey diyecek. Hak yerini bulsun. Allah bırakmasın. Bize bu acıyı yaşattılar. Şu an hiçbir şey yok, olsa sizinle paylaşırım. Komutanlarımın ağzına bakıyorum. 'Şu an süreç devam ediyor. Sabredeceksin' diyorlar. Ben de namazımı kılıp, Allah'ıma şükrediyorum, sabrediyorum"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.