Dolar 34,2550
%0.04
Euro 37,6430
%0.11
Altın 2.911,950
%0.08
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de Milli Eğitim yemeği

Narlıdere'de Milli Eğitim yemeği

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un her yıl verdiği eğitim sezonun yıl sonu yemeği Narlıdere Bordo restoranda gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 06.09.2012 - 12:09

İZMİR - Milli Eğitim İlçe Müdürü Ali Yıldız'ın, il genel meclis üyesi ve Narbem müdürü Binali gül, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı yemekte konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur "yoğun bir eğitim sezonu sona erdi. Bizlerde öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın tüm sezonu olduğu gibi bugünde yanınızdayız. Eğitime katkılarımız güvenlik, hizmetli elemanlarının tahsisi yanında okulların modernleştirilmesi gibi birçok hizmet sunuyoruz. Okulların tatile girmesiyle tespitler yapılarak yine okullarımızın sınıflarımızın boyası modernleştirilmesi başlayacak. İstedik ki yorulan eğitim camiamızla bir yemekle birlikte olalım yine, katıldığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız ise konuşmasında "Öğretmenin, öğrencinin yani eğitim camiasının her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Abdül Batur’a teşekkürü bir borç biliyorum. Bizlerin yoğun eğitim temposu ardından unutmayıp bizleri bir arada bir yemekte topluyor. Bizleri hiç bir zaman unutmuyor. Kendisine tüm camiamıza sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.