Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de çifte coşku

Narlıdere'de çifte coşku

Narlıdere'deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, yenilenen ve açılışı bugüne bırakılan Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı ile Narlıdere Şehitliği'nde gerçekleştirildi. Hem Cumhuriyet bayramı kutlanırken hem de yeni meydanın açılışı yapıldı. Hem meydanı açtılar hem cumhuriyeti kutladılar...

  • Ege Postası
  • 29.10.2018 - 11:25

Narlıdere Belediyesi tarafından yenilenen Ahmet Piriştina Demokrasi meydanında Cumhuriyet kutlamaları meydan için özel olarak yapılan Atatürk heykelinin açılışı ve Atatürk anıtına çelenk sunum töreni ile başladı. Törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy, Narlıdere Garnizon Komutan vekili İstihkam Albay Suat Özbakış, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü İsmail Yalçın, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar da katıldı. Çelenk sunum töreninin ardından Narlıdere şehitliğine geçildi. Şehitlerin mezarlarına karanfil sunuldu.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, “Söz verdiğimiz gibi Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yenileyerek yetiştirdik. Bu meydana ismini verdiğimiz büyük ve unutulmaz başkanımız Ahmet Piriştina’yı bir kez daha rahmetle anıyorum. Yenilenen meydanımızı bugün itibari ile halkımızın kullanımına sunuyoruz fakat resmi açılış törenimizi daha sonra gerçekleştireceğiz. Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünde tüm halkımızın Cumhuriyet bayramını kutluyorum” dedi.

Başkanı Batur daha sonra tören şeref defterini imzaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.