Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de kentsel dönüşüm için son viraj

Narlıdere’de kentsel dönüşüm için son viraj

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, istenilen değişiklikleri yaptıktan sonra kentsel dönüşüm evraklarını yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne teslim etti. Narlıdere'de kentsel dönüşüm için son aşamaya gelindi. Narlıdere’de kentsel dönüşüm için son viraj

  • Ege Postası
  • 12.10.2018 - 11:34

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere’yi gecekondu yerine modern bir ilçe görüntüsüne kavuşturacak hedefte son noktaya gelindiğini açıkladı.

Müjdeyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önünden veren Batur, “Narlıdere’miz için Kentsel Dönüşüm’de son aşamaya geldik. Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğüne daha önceden yaptığımız başvurusu sonrasında istenen bir takım değiliklik ve eksiklikler gidererek Narlıdere Belediyemizin bu çalışmaları oluşturulmasının başında bulunan teknik arkadaşımız Aslı Kipöz ve Belediye Başkan yardımcımız Ali Ulvi Dülger ile birlikte  Genel müdürlüğe teslim ettik. Bu son başvurumuza Bakanlıktan gelecek onay sonrasında Narlıdere’mizde kentsel dönüşüme start vereceğiz. Kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm 2000 yılından beri Narlıdere’de yaptığımız ve Narlıdere’ye değer katan bu çalışmalarımız. Narlıderemizin, Kentsel dönüşümde örnek alınan çalışmalarını ‘Gecekondusuz Narlıdere’ hedefindeki son aşamaya getirmiş bulunuyoruz. Bakanlığın vereceği onay sonrasında kentsel dönüşümün uygulanacağı 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya mahallelerimizin temsilcileri, mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelip sözleşme aşamasına geçeceğiz.sözleşmelerin imzalanması sonrasında ilk kazmayı vurarak artık özlenen ve beklenen hayaller gerçeğe dönüşecek. Vatandaşlarımız modern evlerine, Narlıderemizde gecekondusuz Narlıdere hedefine ulaşmış olacak. Şimdiden Narlıderemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.