Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nasır'dan Demirtaş'a şok sözler: O hırsızdan kurtulduk

Nasır'dan Demirtaş'a şok sözler: O hırsızdan kurtulduk

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'ın, İzmir Müteahhitler Federasyonu'nun genel kurulunda Ticaret Odası Eski Başkanı Ekrem Demirtaş için 'O hırsızdan kurtulduk' dediği öne sürüldü. Demirtaş'ın sözleri salonda tansiyonu yükseltti.

  • Ege Postası
  • 23.07.2018 - 10:42

EGEPOSTASI - İzmir Müteahhitler Federasyonu'nun genel kuruluda, 24 Haziran'da AK Parti'den milletvekili seçilen Federasyon eski Başkanı Necip Nasır ile federasyon üyesi Adem Şahin arasındaki diyalog damga vurdu. Nasır genel kurulda iddiaya göre İzmir Ticaret Odası eski Başkanı Ekrem Demirtaş için "O hırsızdan kurtulduk" ifadesini kullandı. Nasır'ın sözlerine tepki gösteren Şahin, salonu terk etti. 

İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır'ın, son genel seçimde aday olup milletvekili seçilmesi nedeniyle yeni başkanını seçmek üzere İsmail Kahraman'a ait işyerinin salonunda yapıldı. 

2013 yılında İzmir Ticaret Odası başkanlığına aday olan, ancak Ekrem Demirtaş'a yenilen Necip Nasır, federasyon seçiminde Demirtaş için ilginç sözler sarfetti. Nasır, “Biz o hırsızdan kurtulduk. 2002 yılından itibaren bundan kurtulmak için uğraştım. Ekonomi Üniversitesi'ni ele geçirmişler. Burada bir sürü yolsuzluk ve hırsızlıkları olmuş” dedi.

DEMİRTAŞ'I DESTEKLEYENLER LİSTEDE YOK

Aynı zamanda CHP Karşıyaka Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi de olan federasyon üyesi Adem Şahin, İZTO seçimlerinde eski Başkan Ekrem Demirtaş'ı destekleyenlerin, federasyon yönetimine alınmamasına ve federasyon seçimlerine siyaset karıştırılmasına tepki gösterdi. Şahin, “Sanki siz bu seçimlere siyaset karıştırıyorsunuz. Buraya siyaset karıştırmayın” diye tepki gösterdi. Nasır, bunun üzerine "Adem Şahin, sen de hırsızlarla birlikte hareket ettin. Onların yanında yer aldın. Sana söz vermeyeceğim" dedi. 

Bu sözler salonda tansiyonu yükseltti. Nasır’ın tepki gösteren Şahin “Kanıtlanmamış bir şey için burada böyle konuşmaya hakkınız yok, eğer böyle bir şey varsa gider yargıya müracaat edersiniz. Adamın neyi varsa ortaya çıkarırsınız. Ancak 'Yönetime giremezsin' demeye hakkınız yok” dedi. Tartışma alevlenirken, Şahin salonu terk etti. 

Genel kurulda, tek aday İsmail Kahraman başkanlığındaki yönetim seçildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.