Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nefesler final maçı için tutldu

Nefesler final maçı için tutldu

Profesyonel haklarının satıldığı 2007-2008 sezonundan bu yana profesyonel lige hasret kalan AliağaSpor futbol takımı, bir üst lige yükselmek için Play off finali heyecanı yaşıyor. 2 yıldır Play Off finallerinde şanssız sonuçlarla üst lige yükselemeyen Aliağaspor, bu kez finali kazanarak futbolda Aliağa’yı bir üst lige taşımak istiyor.

  • Ege Postası
  • 05.02.2014 - 16:03
İZMİR-Ligde İzmir 1. Amatör kümeyi şampiyon tamamlayan Aliağaspor, Play offtaki ilk maçında Serintepe Kanderespor ile oynamış ve rakibini 2-0 ile geçmişti. Yeşil Beyazlılar 6 Şubat Perşembe günü finalde Alaçatıspor ile karşılaşacak. AliağaSpor camiası bu maçı kazanarak Süper Amatör lige yükselmek istiyor.

AliağaSpor- Alacatıspor Play off final maçı 6 Şubat Perşembe günü saat 15.00'de Çiğli Galip Öztürk Spor Tesislerinde oynanacak. AliağaSpor, bu karşılaşmada rakibini yenerse Süper Amatör Lige yükselecek.
Yeşil beyazlı taraftarlar için saat 13.30’da Aliağa Belediyesi önünden otobüsler kaldırılacak.

KULÜP BAŞKANI UĞUR EREN’DEN MAÇA DAVET
AliağaSpor Kulüp Başkanı Uğur Eren, final maçına tüm taraftarları davet etti. Aliağa'yı futbolda hak ettiği üst liglere taşıyacaklarını kaydeden Başkan Eren, “2 yıldır play off finallerinde kaçırdığımız Süper Amatör lige bu yıl çıkmak istiyoruz. Takımımız bu önemli maça hazır. Oyuncularımız buraya kadar çok iyi mücadele ettiler. Bu kent, futbolda profesyonel ligleri hak ediyor. Biz de bunu başaracak güçteyiz. Perşembe günü taraftarımızın da desteğiyle Play off finalini de kazanarak Aliağa'ya büyük bir sevinç yaşatacağız. Tüm taraftarlarımızı Çiğli’de oynanacak karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.