Dolar 34,1608
%-0.11
Euro 37,7875
%-0.11
Altın 2.918,320
%-0.18
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
OGİAD bünyesinde 'inşaat komisyonu' oluşturuldu

OGİAD bünyesinde 'inşaat komisyonu' oluşturuldu

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) bünyesinde oluşturulan inşaat komisyonu ilk toplantısı, OGİAD yönetim kurulu üyesi ve inşaat komisyon Başkanı Murat Yahşi başkanlığında yapıldı.Murat Yahşi Osmaniye'de inşaat sektörüyle...

  • Ege Postası
  • 06.07.2013 - 18:45
Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) bünyesinde oluşturulan inşaat komisyonu ilk toplantısı, OGİAD yönetim kurulu üyesi ve inşaat komisyon Başkanı Murat Yahşi başkanlığında yapıldı.

Murat Yahşi Osmaniye'de inşaat sektörüyle ilgili üye firmaların bir araya getirerek, sektörle ilgili sıkıntıları ve çözüm yollarını araştıracak bir komisyon oluşturduklarını söyledi.


Osmaniye'de yapılan inşaatlarda kullanılan ürünlerin Osmaniyeli işadamlarından tedarik edecek çalışma yapılacağını vurgulayan Yahşi, “İnşaat sektöründeki bu hareketlilik kentin ekonomisini canlandıracak. Diğer büyük şehirlere düzenlenecek sektörel gezilerimizle üyelerimizin tecrübeleri adına kazanımlarının artacağını düşünerek bu gezileri sürekli hale getireceğiz. İlimizde belediye, çevre müdürlüğü, üniversite ile ortak çalışmalar yapıp hazırlanacak projeleri hayata geçireceğiz, Osmaniye'yi gelecekte yaşanabilir modern bir şehir konumuna gelmesi için çalışmalarımız sürecek.” dedi.

OGİAD İnşaat Komisyonu; Başkan Murat Yahşi, Başkan yardımcıları Aydın Gürhan Serkan Sarpkaya, üyeler; Adem Dağ, Ahmet Ekinci, Zafer Asker, Ahmet Pamuk, Kenan Kara, Duran Dal, Yakup Özkan, Ferhat Sülü'den oluştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.