Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
OGİAD’da gıda komisyonu oluşturuldu

OGİAD’da gıda komisyonu oluşturuldu

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) bünyesinde oluşturulan gıda komisyonu ilk toplantısını Gıda komisyon Başkanı Ahmet Vefa Yargıcı başkanlığında yaptı.    Ahmet Vefa Yargıcı, Osmaniye'de gıda sektörüyle...

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 16:46
Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) bünyesinde oluşturulan gıda komisyonu ilk toplantısını Gıda komisyon Başkanı Ahmet Vefa Yargıcı başkanlığında yaptı.

    Ahmet Vefa Yargıcı, Osmaniye'de gıda sektörüyle ilgili OGİAD’a üye firmaları bir araya getirerek sektörle ilgili sıkıntıları ve çözüm yollarını araştıracak bir komisyon oluşturduklarını söyledi.

    Yargıcı, “Komisyonda üyelerimiz arasındaki ticari köprülerin kurulmasının yanında çevre illerdeki TUSKON'a bağlı derneklerimizle irtibata geçerek bu derneklerde bulunan gıda komisyonlarıyla ortak projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Çevre illerdeki derneklerimiz bünyesinde faaliyet gösteren Gıda komisyonlarında ki işadamlarıyla ticari köprüler kuracağız. TUSKON'un gıda, tarım ve tarım makineleri sektörlerinde düzenleyeceği Türkiye - Dünya Ticaret köprüsüne katılım için çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde başlatacağız. Gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizle birlikte yurtiçi ve yurtdışı ticari iş gezileri düzenleyeceğiz. Üyelerimizle birlikte gıda fuarlarına katılarak ürünlerimizi dış pazarlara sunmanın yanında Osmaniye ekonomisini canlandırmak için yeni projeler geliştireceğiz.” dedi.

    Osmaniye’de son yıllarda ivme kazanan zeytin ve zeytin ürünleri konusunda da çalışmalar yapacaklarını belirten Yargıcı, “Son zamanlarda ivme kazanan zeytin ve zeytin ürünleriyle ilgili çalışmaların yanında, ürün geliştirme ve pazarlama ile ilgili projelerimiz olacak.” diye konuştu.

    Toplantıya Gıda Komisyon Başkanı Sezin Gıda Firma Sahibi Ahmet Vefa Yargıcı, Başkan Yardımcısı Ümit Gıda Firma Sahibi Ahmet Andırın, Başkan Yardımcısı Arda Gıda Firma Sahibi Mithat Kılıç ve üyeler Beyoğlu Yemekçilik Firma Sahibi Adem Küpeli, Tuana Gıda Pazarlama Firma Sahibi Fatih Çelik, Ela Gıda Pazarlama Firma Sahibi İlhan Ela, Kavlaklıoğlu Gıda Sahibi Bilal Kavlak, Coşkun Toptan Gıda Firma Sahibi Yavuz Coşkun, Yeşiltepe Et Market Firma Sahibi İbrahim Yeşiltepe, Uçar Et Market Firma Sahibi Hacı Uçar katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.