Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ORC Araştırma bu kez Ege’yi mercek altına aldı

ORC Araştırma bu kez Ege’yi mercek altına aldı

İzmir, İstanbul ve Ankara Büyükşehir adaylarına yönelik araştırmasıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran ORC Araştırma şirketi bu kez Ege illerini mercek altına aldı. Muğla, Manisa, Denizli, Balıkesir ve Aydın’da kimi Büyükşehir Belediye Başkanı görmek isterseniz konulu anket sonuçları yine büyük ses getirmeye aday gözüküyor…

  • Ege Postası
  • 26.10.2012 - 14:03
 EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran ORC Araştırma şirketi bu kez Ege’yle ilgili sonuçlarını açıkladı. İzmir’le ilgili araştırma sonuçlarında Hakan Tartan’ı Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için en çok istenen isim olarak açıklayan ORC Araştırma aynı ankette Binali Yıldırım’ı ikinci, Aziz Kocaoğlu’nu ise üçüncü isim olarak göstermişti. Hakan Tartan ve Aziz Kocaoğlu cephesinde taban tabana zıt tepkilerin verildiği araştırmanın Ege’nin Büyükşehir olmaya hazırlanan diğer illerine yönelik bölümü de açıklandı.

Aydın’da Özlem Çerçioğlu, Denizli’de Nihat Zeybekçi, Manisa Hüseyin Tanrıverdi, Balıkesir İsmail Ok, Muğla Mehmet Kocadon ankette kendi illerinde zirvenin sahibi oldu. Aydın’da 720, Balıkesir’de 795, Denizli’de 691, Manisa’da 856 ve Muğla’da 618 kişiyle yüz yüze görüşüldü.


ORC’DEN YAPILAN AÇIKLAMA

Araştırmanın Örneklemi

Bu araştırmanın saha çalışması 10 – 18 Ekim 2012 tarihleri arasında, farklı sosyo- ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş kişilerle görüşülerek gerçekleştirilmiştir.

Araştırma, kantitatif araştırma yöntemlerinden yüz yüze anket tekniği ile gerçekleştirilmiştir. Yapılan bu araştırmada 0,95 güven sınırları içinde hata payı +/-%2’dir.

 

İŞTE İL İL EGE’NİN ZİRVESİNDE OLAN İSİMLER










Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.