Dolar 38,4487
%0.04
Euro 43,9847
%0.09
Altın 4.123,510
%-0.22
Bist-100 9.307,00
%-1.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş Belediyesi’nde bir ilk gerçekleşti

Ödemiş Belediyesi’nde bir ilk gerçekleşti

Ödemiş Belediyesi’nde ilk kez bir meclis üyesi başkan yardımcılığına atandı. AK Parti Meclis Üyesi Halil Güler, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem tarafından başkan yardımcılığına getirildi.

  • Ege Postası
  • 03.03.2018 - 11:14

Ödemiş Belediye Meclisi'nin AK Parti'li Üyesi Halil Güler, Belediye Başkanı Mahmut Badem tarafından, belediye başkan yardımcılığına atandı.

Başkan Mahmut Badem; “2004-2014 yılları arasında iki dönem Kaymakçı Beldesi Belediye Başkanlığı yapan ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den meclis üyesi seçilen yol arkadaşımız Halil Güler, bundan böyle başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Halil Güler, belediye başkan yardımcılığı görevine atanmanın gurur verici olduğunu ifade ederek, bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi. Bu görevlendirme ile Ödemiş Belediyesi’nde başkan yardımcısı sayısı 4’e ulaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.