Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'e EPDK izni çıktı: Doğalgaza bir kala...

Ödemiş'e EPDK izni çıktı: Doğalgaza bir kala...

Ödemiş’e doğalgaz iletim hattının gelmesi konusunda Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) izni çıktı. Ödemiş'e EPDK izni çıktı

  • Ege Postası
  • 08.07.2015 - 09:57
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in en önemli projeleri arasında yer alan ilçeye doğalgaz iletim hattının getirilmesi konusundaki girişimleri ve çalışmaları sonuçlanıyor.
Ödemiş Belediyesi, ilçenin İzmir Doğalgaz Dağıtım A.Ş.(İzmirgaz)’nin lisans alanına dahil edilmesi konusunda Nisan ayında belediye meclisinden yetki alarak müracaat etmişti. Geçtiğimiz gün EPDK’dan izinin çıktığını müjdeleyen  Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “ Seçimlerden önce verdiğimiz sözler arasında yer alan doğalgaz konusundaki gelişmeler bizleri mutlu ediyor. EPDK’dan izin çıktı.



Ödemiş’e doğalgaz gelmesi konusunda adım adım ilerliyoruz.  İlçemizin coğrafi konumu nedeniyle hava sirkülasyonu olmadığı bir coğrafyada yaşıyoruz. Kış aylarında kömür tüketiminden dolayı hava kirliliği had safhaya ulaşıyor. Vatandaşlarımızın bu sıkıntıdan kurtulması ve daha ekonomik bir şekilde enerji kullanması amacıyla doğalgazın gelmesi konusundaki çalışmalarımız sonuçlanıyor. Ödemişlilere müjdeler vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.