Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'e ikinci yaya alt geçit geliyor

Ödemiş'e ikinci yaya alt geçit geliyor

Ödemiş Belediye  Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle eski istasyon yeni istasyon arasındaki demiryolu hattında, ikinci yaya alt geçit yapılıyor. TCDD 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri alanda çalışmalara başladı.

  • Ege Postası
  • 30.01.2018 - 09:40

Ödemiş'te Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallesi'ni ikiye bölen, eski istasyonla yeni istasyon arasındaki demiryolu hattında ihtiyaç duyulan ikinci yaya alt geçit için çalışmalar başladı.

2015 yılında bölgede yaşanan sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri TCDD 3. Bölge Müdürlüğü’ne ileten Belediye Başkanı Mahmut Badem, 2015 yılında bu bölgede yaya alt geçit yapılmasını sağlamıştı. Mevcut geçidin yetersiz olması nedeniyle ikinci yaya alt geçit yapılmasına karar verildi. Konuyla ilgili TCDD 3. Bölge Müdürlüğü’nden gelen yetkililer, Belediye Başkanı Mahmut Badem ile görüşme yaptı.  

Başkan Mahmut Badem; “Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla yazlık düğün salonu civarında ikinci bir yaya alt geçit yapılacak. TCDD 3. Bölge Müdürlüğü’nden gelen yetkililer, belediye ekiplerimizle birlikte çalışmalara başladı. Vatandaşlarımızın mağduriyetleri yapılan ikinci yaya geçitle giderilmiş olacak. Bölge Müdürlüğümüze ilgilerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.