Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş emniyetinin acı günü

Ödemiş emniyetinin acı günü

İzmir'in Tire ilçesindeki evinde bayramın birinci günü rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede kalp krizinden yaşamını yitiren polis memuru Mehmet Şahin (51), gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Ödemiş Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Şahin'in cenazesi Tire'de defnedildi.

  • Ege Postası
  • 22.08.2018 - 16:47

İzmir’in Tire ilçesinde, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ödemiş Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Şahin (51), toprağa verildi. 

Tire'deki evinde dün rahatsızlanarak devlet hastanesine kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ödemiş Emniyet Müdürlüğünde görev yapan evli ve iki çocuk babası olan Şahin için Yeniceköy Hamza Ağa Camisinde cenaze namazı kılındı.

Törene, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli ile Şahin'in eşi Nilgün Şahin, oğulları Sinan Şahin (25) ve Alperen Şahin (19) ile diğer yakınları, sevenleri ve ve meslektaşları katıldı. Cenazede Nilgün Şahin, oğulları ile taziyeleri kabul etti.

Kılınan namazın ardından Şahin'in bir süre meslektaşlarının omzunda taşınan Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracına konularak Tire Asri Mezarlığı'na götürüldü. Şahin, burada son yolculuğuna uğurlandı.

Ödemiş Emniyet Müdürü Kiremitçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı mutluluğunu yaşarken Şahin'in vefatıyla büyük bir acı yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Mehmet Şahin, teşkilatımızın en iyi memurlarından biriydi. Bayramın mutluluğunu yaşarken acı haberi öğrendik ve şok olduk. Kardeşimin ölüm haberi hepimizi yasa boğdu. Hem şahsım hem de Ödemiş Emniyet Müdürlüğü adına merhum kardeşimize yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum." (DHA-AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.