Dolar 34,1585
%0.07
Euro 38,1984
%-0.12
Altın 2.913,770
%-0.67
Bist-100 9.775,00
%-0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te polis eşlerinden anlamlı yardım

Ödemiş'te polis eşlerinden anlamlı yardım

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarının eşleri ihtiyaç fazlası ev eşyaları ve giysileri toplayarak Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Gönüllü Yaşam Birimi'ne bağışladı.

  • Ege Postası
  • 17.11.2016 - 12:16

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan polis memurlarının eşleri kendi aralarında topladıkları ihtiyaç fazlası eşyaları, Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Gönüllü Yaşam Birimi'ne teslim etti. Ödemiş Emniyet Müdürlüğü yüzme havuzunda bir araya gelen polis eşleri, yanlarında getirdikleri ihtiyaç fazlası giyim malzemeleri ve kullanılmayan ev eşyalarını kolilere koyarak Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Gönüllü Yaşam Birimi Müdürü Mehtap Çil'e verdi.

Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Komisyonu üyeleri Sezer Türkmenoğlu ile Yasemin Bezmez, AK Parti Meclis Üyesi İpek Yılmaz, MHP Meclis Üyesi Derya Coşkun'un da bulunduğu buluşmada konuşan Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya'nın eşi Cemile Çankaya, "Bizler, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere, evlerimizde bulunan fazla eşyaları toplayıp, Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Gönüllü Yaşam Birimi'ne teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak ise "Polis eşlerinin bu davranışı bizi son derece duygulandırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.