Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Okulunuzdaki yeni yuvanız

Okulunuzdaki yeni yuvanız

Öğrencilerin kendilerini evlerinde hissetmeleri için gerekli olan tüm olanakların sağlandığı yurdumuzda beş yıldızlı bir otelde bulunan tüm olanaklar mevcuttur.

  • Ege Postası
  • 28.03.2019 - 10:50

Ailelerin gözünün arkada kalmadan emanet edebileceği aydın kız öğrenci yurtları bünyesinde bulunan olanakların tamamı öğrencilerin derslerine daha verimli bir şekilde konsantre olabilmesi için sunulmuştur.

Profesyonel Konaklama Hizmeti

Yurdumuz, eşsiz lokasyonu sayesinde Adnan Menderes Üniversitesi'ne yürüme mesafesindedir. Böylelikle öğrenciler okula ulaşmak için yol masrafı yapmak zorunda kalmaz, tasarruf ederler. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan kurumumuzun bünyesinde cep sineması, Türk hamamı ve sauna, spor salonu, çamaşırhane, etüt salonu, revir gibi birçok donatı bulunmaktadır. aydın kız öğrenci yurdu bünyesinde üstün kalitesiyle fark yaratan kurumumuz, özel güvenlik önlemleri sayesinde öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerini anbean kontrol etmektedir.

Öğrencilerin gönüllerince gezebilecekleri peyzaj alanı, dinlenme salonu ve sosyalleşebilecekleri alanların bulunduğu yurdumuzda kişi dilerse tek başına veya arkadaşlarıyla birlikte konaklayabilir. 1, 2 ve 4 kişilik odaların her birinde öğrencilere özel dolap ve çalışma masası bulunur. Öğrenciler bu sayede dilerse tek başlarına konaklayarak bireysel yaşamın keyfine varırlar, dilerlerse arkadaşlarıyla birlikte unutulmaz anılar biriktirebilirler. Oda ücretleri, kişinin konaklama tercihine göre değişkenlik gösterir.

Siz Sadece Derslerinizi Düşünün

Baba evinin güvenliğini, anne elinin şefkatini yansıtan aydın kız yurtları kapsamında hizmet veren yurdumuzdaki öğrenci odaları temizlik personellerimiz tarafından düzenli olarak temizlenir. Sınırsız internetin bulunduğu yurdumuzda öğrenciler diledikleri zaman internete hızlı bir şekilde bağlanabilirler.

Kahvaltıdan dört çeşitten oluşan akşam yemeğine kadar usta aşçılar tarafından hazırlanan ev yemekleri, aile ortamı yaratırken çamaşırhane hizmetleri sayesinde giysilerinizi kendiniz yıkamak zorunda da kalmayacak, işi profesyonellere bırakacaksınız. Sabit ödeme seçenekleri sayesinde fatura sürprizi gibi evlerde yaşayacağınız problemlerle karşılaşmayacağınız yurdumuzda ödenen ücretler her şey dahil konseptlidir.
 
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.