Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Olur ilçesinde Kutlu Doğum programı düzenlendi

Olur ilçesinde Kutlu Doğum programı düzenlendi

Erzurum'un Olur ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda, Hz. Muhammed (SAV)’e salavatlar getirildi.Kur'an okunmasıyla başlayan programda konuşan İlçe Müftüsü Abdullah Aygün,...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 11:35
Erzurum'un Olur ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda, Hz. Muhammed (SAV)’e salavatlar getirildi.

Kur'an okunmasıyla başlayan programda konuşan İlçe Müftüsü Abdullah Aygün, Kutlu Doğum'u anlattı. İnsan onuruyla ilgili hadislere değinerek, bu konuda İslamiyet'ten önce yaşanan olumsuzlukları ve dinin insan şerefini nasıl yükselttiğini anlattı. Ardından Kardelen İlahi Grubu sahne aldı. Öğrenciler de şiirlerle Kutlu Doğum'u anlatmaya çalıştı. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman ise, "Hz. Peygamber (SAV) ve İnsan Onuru" isimli bir konferans verdi. Program kapsamında düzenlenen "Peygamber Efendimiz'e Mektup" adlı yarışmada dereceye giren öğrencilere de hediyeleri verildi. Programa katılanlara ayrıca Kutlu Doğum aşı, kırmızı gül ve "Siyer-i Nebi" kitabı dağıtıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.