Dolar 34,2737
%0.07
Euro 37,4192
%0.07
Altın 2.919,600
%0.07
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Önce çarpıp kaçtı, ardından...

Önce çarpıp kaçtı, ardından...

Konak İlçesi’nde otomobiliyle boşandığı eşi İ.G. ve şu an evli olduğu T.G.’ye çarpıp kaçan S.B. daha sonra karakola gidip teslim oldu. İfadesi alının S.B. serbest bırakıldı

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 09:30
İZMİR- İzmir’in Konak İlçesi’nde park halinde otomobiliyle sokakta bekleyen S.B., bayram ziyareti için evlerinden çıkan boşandığı eşi İ.G. ve şu an evli olduğu T.G.’ye çarpıp kaçtı. Yaralanan İ.G. ve eşi T.G., ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
Olay, bayramın birinci günü saat 15.15 sıralarında Şehit Nihat Bey ile Halil Rıfat Paşa Caddesi’nin kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, S.B., dört yıl önce boşandığı, şu an T.G. ile evli olan eşi İ.G.’nin evinin önünde beklemeye başladı. Bir süre park halindeki otomobilinde bekleyen S.B., İ.G. ve T.G.’nin bayram ziyareti için evlerinden çıkmasıyla harekete geçti. Otomobilini üzerlerine süren S.B., İ.G.’nin üzerinden geçti, T.G. ise duvarla araç arasına sıkıştı. Çevredekilerin bağırıp yardım istemesi üzerine S.B., aynı otomobille kaçarak izini kaybettirdi. Vücudunda ezikler bulunan İ.G. ile elinden yaralanan T.G. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"Otomobille boşandığı kadın ile eşine çarpıp yaraladı" haberi için tıklayınız...



SERBEST KALDI

İzmir’in Konak İlçesi’nde otomobiliyle boşandığı eşi İ.G. ve şu an evli olduğu T.G.’ye çarpıp kaçan S.B. daha sonra karakola gidip teslim oldu. İfadesi alının S.B. serbest bırakıldı. (DHA)


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.