Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Onlar Tayyip Erdoğan'a ihanet ettiler

Onlar Tayyip Erdoğan'a ihanet ettiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam katıldığı TV programında, Gülen Cemaati'ne ilişkin olarak, "Onlar Tayyip Erdoğan'a ihanet ettiler, ben onlara ihanet etmiyorum. Milletin hakkını onlardan geri alma mücadelesini veriyorum."

  • Ege Postası
  • 19.11.2015 - 10:40
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Atv - A Haber ortak yayınında soruları yanıtladı. ‘Paralel devlet yapılanması’ operasyonları ve Gülen Cemaati ile ilgili soru üzerine, “Milletin hakkını onlardan geri alma mücadelesini veriyorum. Yalnız dahi kalsam sonuna kadar bunu sürdüreceğim” dedi.
Erdoğan’ın Gülen Cemaati’ne yönelik operasyonlarla ilgili sözleri şöyle:
“Şu anda orada bir hukuk bürosu ile hükümet, devlet olarak çok ciddi bir anlaşmamız var. Öyle zannediyorum ki, çok kısa bir zaman içinde neticesini vermeye başlayacak. Şu anda açıklamam doğru değil. Attığımız bazı özel adımlar var ki, bu adımlar da onlara çok daha farklı herhalde geleceği yaşatacak. Şahıs olarak onlar beni çok iyi tanıyor ama ben de onları çok iyi tanıyorum. Onlar Tayyip Erdoğan’a ihanet ettiler, ben onlara ihanet etmiyorum. Milletin hakkını onlardan geri alma mücadelesini veriyorum. Yalnız dahi kalsam sonuna kadar bunu sürdüreceğimi söyledim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.