Dolar 34,0115
%-0.15
Euro 38,0579
%0.4
Altın 2.828,960
%0.93
Bist-100 9.914,00
%1.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Orhangazi'de cuma günü enderun usulü teravih namazı kılınacak

Orhangazi'de cuma günü enderun usulü teravih namazı kılınacak

Bursa Orhangazi Müftülüğü bu yılki Ramazan ayında yeni bir faaliyete daha imza atıyor. Daha önce ilk kez Kubbeli Camii’de hatimli teravih namazı kılınmasına vesile olan müftülük, şimdi de cuma günü akşamı Gazi Orhanbey Camii’nde enderun...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 11:28
Bursa Orhangazi Müftülüğü bu yılki Ramazan ayında yeni bir faaliyete daha imza atıyor. Daha önce ilk kez Kubbeli Camii’de hatimli teravih namazı kılınmasına vesile olan müftülük, şimdi de cuma günü akşamı Gazi Orhanbey Camii’nde enderun usulü teravih namazı kılınacağını açıkladı.

İlçe Müftüsü Nihat Aktaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 26 Temmuz Cuma akşamı Gazi Orhanbey Camii'nde Bursa Yeşil Camii İmam- Hatibi Ayhan Polat ve ekibi tarafından enderun usulü teravih namazı kılınacağını açıkladı. Müftü Aktaş,enderun usulü teravih namazının kılınışını kısaca şöyle açıkladı; “Enderun usulü teravih namazında her 4 rekatta bir müezzin tarafından farklı makamlarda ilahi okunacak. İmam ise o makamlara uyarak namazı kıldıracak.”

Müftü Aktaş, enderun usulü teravih namazı kılmak isteyen bütün vatandaşları cuma günü Gazi Orhanbey Camii' ne beklediklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.