Dolar 32,6978
%0.11
Euro 35,4108
%-0.09
Altın 2.478,570
%-1.31
Bist-100 10.864,00
%0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Osmanbey Koleji öğrencileri engelliler için 10 bin kapak topladı

Osmanbey Koleji öğrencileri engelliler için 10 bin kapak topladı

Afyonkarahisar’da engelli bireylerin tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlayan 'Mavi Kapak Kampanyası'na bir destekte Osmanbey Koleji öğrencilerinden geldi. Osmanbey Koleji 4-B sınıfı öğrencileri topladıkları 10 bine yakın mavi kapakları...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 18:26
Afyonkarahisar’da engelli bireylerin tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlayan 'Mavi Kapak Kampanyası'na bir destekte Osmanbey Koleji öğrencilerinden geldi. Osmanbey Koleji 4-B sınıfı öğrencileri topladıkları 10 bine yakın mavi kapakları Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teslim etti.

Öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Başkan Çoban, toplanan mavi kapakların ülke ekonomisine verdiği katkının yanında engelli bireylerin yaşam kalitesini arttırdığını söyledi. Engelli bireylerin hayata bağlanması için Afyonkarahisar Belediyesi olarak Türkiye'de ilkleri gerçekleştirdiğini hatırlatan Çoban, "Göreve geldiğimiz günden bu tarafa engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırma gayreti içerisinde olduk. Engellilerimiz için birçok çalışmaya imza attık. 3,5 yılda dağıttığımız 232 akülü araç ve 103 tekerlikli sandalye ile engelli kardeşlerimizi evlerinden dışarı çıkararak sosyal yaşama katılımlarını sağladık. Sizlerde topladığınız kapaklar sayesinde engelli kardeşlerinizin yanında olduğunuzu gösterdiniz." dedi.

Osmanbey Koleji öğrencileriyle yakından ilgilenen Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi'nin kentin gelişimi adına yaptığı çalışmalardan bahsetti. Öğrenciler ise sınıf öğretmenleri Hatice Gülay'ın organizasyonu ile gerçekleşen kampanyaya destek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Çoban'a teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.