Dolar 32,5671
%0.16
Euro 35,2517
%0.8
Altın 2.470,380
%1.43
Bist-100 10.682,00
%2.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Osmangazi Pazaryerine kavuşuyor

Osmangazi Pazaryerine kavuşuyor

Bayraklı Belediyesi kentin gözde mahallerinden Osmangazi’de kısa süre önce temeli atılan dev pazaryeri projesinde sona gelindi. Toplamda 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazaryerinde çatı panelleri takılmaya başlandı. Osmangazi Pazaryerine kavuşuyor

  • Ege Postası
  • 31.01.2016 - 11:18
Bayraklı’da mevcut pazaryerleri modernize edilirken yenilerinin temeli atılıyor. Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi’ne yapılacak ve kısa süre önce temeli atılan temelin ardından projenin sonuna yaklaştı. Kapalı pazaryerinin sol ve sağ kısımları trapez saç ile kapanırken, çatı panelleri takılmaya başlandı.

4 BİN 332 METREKARE ALANA SAHİP OLACAK
Pazaryerinin orta kısmında pazarcılar ve alışveriş yapan vatandaşlar için tuvaletler, iki adet depo bulunacak. İdari binalarında da bulunacağı pazar yeri 3 kısımdan oluşacak ve 4 bin 332 metrekare alana sahip olacak. Ayrıca tesisin bir otoparkı da bulunacak. Proje tamamlandığında Osmangazi Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşayan vatandaşların “pazar” sorununu çözülmüş olacak.



SOKAK ARASI PAZARYERLERİ YAKIŞMIYOR
Kapalı pazaryerlerini ilçeye kazandırmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bugüne kadar ilçemize birçok kapalı pazar yeri kazandırdık. Sokak arası pazaryerlerinin bu çağda bir kente yakışmadığını her fırsatta dile getiriyorum. Çay Mahallesi pazaryerinde temel atıldı. O proje de hızla ilerliyor. Osmangazi’deki projemizi önemli ölçüde tamamladık. Yakında açılışını gerçekleştireceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.