Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Osmangazi'de de nikâh kıyılıyor

Osmangazi'de de nikâh kıyılıyor

Bayraklı Belediyesi Osmangazi Semt Merkezi'nde nikâh kıyılmaya başlandı. Daha önceden Bayraklı nikâh sarayında yapılan işlemler, yerine Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasının inşaa edilmeye başlanmasıyla Havuz Düğün Salonu ve Postacılar'daki İsmet İnönü Kültür Merkezine kaydırılmıştı. Ancak mahallelerdeki ihtiyaçlara yanıt vermek için ilçenin dört bir yanına semt merkezleri açarak, belediyeyi vatandaşların ayaklarına getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, son olarak Osmangazi'deki talebe de yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 22.02.2014 - 12:21
İZMİR- Osmangazi'deki ilk nikâh ise ikinci baharlarını, hayatlarını yeniden birleştirerek yaşayan Sakine Çay ve Muzaffer Dağ çiftinin oldu. Mutluluğa "Evet" diyerek, Osmangazi semt merkezindeki ilk nikâhın gerçekleşmesini sağlayan çifti sevenleri de yalnız bırakmadı. Bayraklı Belediyesi memurunun kıydığı nikâhta çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, heyecanları da görülmeye değerdi. Bundan böyle gelecek taleplere göre semt merkezinde devam edecek nikâh kıyım işleminin talep edilen diğer semt merkezlerinde de yapılması hedefleniyor.

"Mutluluklar"
Bayraklı'da her gereksinimin imkanlar dahilinde karşılanmaya çalışıldığını vurgulayan Bayraklı Belediye başkanı Hasan Karabağ, evlenen çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, evlenecekler için de düğün salonları, nikâh merkezleri gibi imkanların artırılacağını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.