Dolar 38,4133
%0
Euro 43,6503
%-0.25
Altın 4.100,360
%0.01
Bist-100 9.433,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Osmanlı erkeği olmayacağım

Osmanlı erkeği olmayacağım

Serdar Ortaç eşi Chloe ile müdavimi oldukları İstinye Park’ta görüntülendi.

  • Ege Postası
  • 06.01.2015 - 10:29
Keyiflerinin yerinde olduğu görülen çift, bir süre mağazaları gezdikten sonra Masa Restaurant’ta yemek yediler.  Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, son dönemde “Yarım dünya turu attım. En son İrlanda ve Kıbrıs’a giderek tekrar yurda döndüm” dedi. İrlanda’da yeni doğan kayın biraderini görmeye gittiğini de söyleyen şarkıcı sağlığının da çok iyi olduğunu ifade etti. Kayın biraderini gördükten sonra çocuk isteğinin daha da arttığını sözlerine ekleyen Ortaç, “Sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil, ama kalbimizden kız geçiyor” açıklamasını yaptı.



BABAM GİBİ OLMAYACAĞIM

Özel hayatı ile ilgilide konuşan Ortaç ” Sahnede ben patronum ama evde son sözü eşim söyler” dedi. Babasının tam bir Osmanlı erkeği olduğunu, ” Belki de babama benzemek istemediğim için bu şekilde oldu” diyerek akıllarda soru işareti bıraktı. Gençlik yıllarında sık sık ben babam gibi olmayacağım diyordum açıklamasını yaptı.

ÇOK VEFASIZIM

Şarkıcı son günlerde yaptığı açıklamalarla ilgili de konuştu. Son olarak katıldığı bir programda “ Ben çok vefasızım. Benim zor günümde Ebru Gündeş hep yanımda oldu. Bense onu hiç aramadım çok ayıp ettim “ sözlerini tekrarladı. Bu yaptığından çok pişman olduğunu da sözlerine ekledi. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.