Dolar 32,6950
%0.1
Euro 35,4687
%0.07
Altın 2.493,950
%-0.7
Bist-100 10.910,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Otokent’ten Başkan’a teşekkür

Otokent’ten Başkan’a teşekkür

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Otokent esnafı ve Yönetim Kurulu’na veda ederken, CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina’da seçim çalışmaları kapsamında Otokent’i ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 11.03.2014 - 10:51
İZMİR-CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Belediye Başkan Yardımcıları Hüsnü Kaya ve Muzaffer Kater’in de katıldığı ziyarette konuşan Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın yıllardır kangren haline gelen ruhsat sorununu çözerek bölgeye büyük bir nefes aldırdığını söyledi, “Kendisine büyük minnet borcumuz var. Esnafımız her zaman Ercan Tatı’nın yanında yer alacak” dedi.

Niyet önemli

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da Otokent yönetimine esnafın her zaman yanında olduğunu vurguladı, “Bizler siyasette iyi niyetimizi ortaya koyduk. Bu sorunu çözmememizi isteyenleri de aldık ve olaya yüreğimizi koyduk. Sizlerin ve bizlerin iyi niyeti bu sorununun çözümünü sağladı” dedi.

Başkan Tatı, Buca için 5 yıllık sürede önemli çalışmalar yaptığını da vurgularken,  aday gösterilmediği için kişilere kırgınlığının olduğunu ancak CHP’ye kırgın olamayacağını vurguladı. Siyasetin bir maraton olduğunu veya bir kitaba benzetilebileceğini belirten Tatı, “Bizler kitabın bu bölümünü kapattık. Ancak kitabın başka bir bölümünde yine birlikte olabiliriz” dedi.
 
Esnafın yanındayız

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina da, otokent esnafının yanında yer alacağını söyledi. Birlik içinde Buca’da seçimi kazanacağına inancını dile getiren Levent Piriştina, gelişen bir Buca sözü verirken, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya da teşekkür etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.